top of page

Grupper

Välkommen till föreningens olika aktivitetsgrupper!

OBS! Detta är under uppbyggnad och är ej färdigt ännu men kommer snart att vara tillgängligt!


Vad gör man i grupperna och hur går man med?

Alla grupper gör olika saker och vi kommer ha en egen sida för dem där vi i grupperna kan dela med oss av våra aktiviteter och skapelser med varandra.

Vi ser helst att du blir medlem i föreningen då du kan hjälpa till att tillföra utrustning till respektive grupper.


Du går med i en grupp genom att klicka på 'Gå med'

Grupper: Text

Grupperna

Vi har en vision att få människor att känna samhörighet och gemenskap med varandra och genom dessa grupper hoppas vi kunna värva fler nya ansikten till föreningen!

Teater gruppen

I den här gruppen fokuserar vi på att bygga pjäser, skriva manus, och skådespeleri

Filmskapar gruppen

Här fokuserar vi på att göra film, studera olika filmtekniker, och fånga händelser med filmkameran i olika vinklar. Vi jobbar också med att redigera filmerna.

Studie gruppen

Här fokuserar vi på att studera tillsammans inom olika ämnen vi vill lära oss mer om.

Läs gruppen

Vi läser tillsammans i den här gruppen och analyserar bokens innehåll och budskap.

Meditations gruppen

Meditation är huvudtemat i denna grupp och vi fokuserar på vår andning, att slappna av och tystar tankarna. Vid avslutningen av meditationen kan det förekomma trummande, dans, sång, och healing.

Healing gruppen

i denna grupp så gör vi healing av alla slag samt lär oss om healing. Praktik av healing på varandra och utveckling av våra helande förmågor. För den som behöver healing och för den som önskar att ge healing!

Mat gruppen

Här lagar vi mat tillsammans och fokuserar på hållbarhet, säsongsvaror och veganskt! Lär dig nya recept och skapa nya recept!

Pyssel gruppen

Här pysslar vi för fullt med allt roligt man kan tänka sig. Nyckelordet i denna grupp är "skapande". några saker som vi kommer göra är bland annat måleri, skulptur, stickning, broderi och mycket mer!

Natur gruppen

I den här gruppen så fokuserar vi på naturen! så som naturmedicin, vandring, utflykter och att tälta i naturen.

Musik gruppen

I den här gruppen så fokuserar vi på att sjunga och skapa musik. Vi kommer bland annat skriva egna låtar och lära oss hur en bra låt är uppbyggd och vad för delar som är viktiga att ha med för att göra musiken mer intressant! Vi kan även lära varandra hur noter fungerar.

Möjlighet finns att lära sig hantera digitala verktyg tilll musiken.

Rese gruppen

Här är vi ute och reser till olika platser världen över, reportage kommer vara ett av våra mål och dokumentation samt reflektion och utvärdering över de olika upplevelserna av platserna.

Grupper: Lista
bottom of page