top of page

sön 13 feb.

|

Friskcentralen Helheten.

Seans med Anna och Johan .

Välkomna på Seans med Anna och Johan Ottosson! Anna och Johan är båda två certifierade spiritualistiska medium under mentorskap av Jane Lyzell som har sin verksamhet i Kilsmo (Lyztran). Tid: 15:00 - 17:00 Plats: Friskcentralen Helheten, Örebro Pris: 120:- för medlemmar & 160:- för Icke-medlemmar.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Seans med Anna och Johan .

Tid och plats

13 feb. 2022 15:00 – 17:00

Friskcentralen Helheten., Norra Grev Rosengatan 3B, 703 64 Örebro, Sverige

Om evenemanget

Under våra seanser strävar vi efter att ge bevis på att livet fortsätter efter våran existens här på jorden. Detta gör vi genom att låta våra två världar öppnas genom regnbågsbron så att era nära och kära kan komma och förmedla sig genom oss till er. Det är andevärlden som prioriterar vem och vilka som budskapen kommer till.

Andevärlden kommer i kärlek och glädje och ofta så kan man känna dessa härliga energier under seansen. Att en stund få möta sina nära och kära i kärleksfulla energier och även glädjas åt varandra som får ta emot budskap.

När vi är ute så brukar vi kombinera seansen med musik då vi öppnar och stänger ner regnsbågsbron mellan våra världar i musikens toner. Ibland lämnar vi på slutet mediala budskap på olika sätt genom exempelvis kort, andlig konst eller inspiration.

På vår hemsida kan man läsa mer om oss. www.zolrosen.se

vi ser verkligen fram emot att få träffa er tillsammans med andevärlden

Vi är två spiritualistiska medium som arbetar både med privata sittningar och storseanser. Vi fick vårt medium-certifikat förra sommaren 2020 då vi gått utbildning hos  Jane Lyzell (  www.lyztran.se). Vi undrar om ni är intresserade av att låta oss få komma till er för en storseans där vi förmedlar budskap från nära och kära. Vi arbetar tillsammans uppe på scenen och har inslag av andlig musik i början och slutet när vi öppnar och stänger seansen. Vi arbetar även delvis med andlig konst under demonstrationen.

Vår senaste demonstration var nu på Spiran i Linköping den 5/9 (  http://www.spiranlinkoping.se/59996489)  men har även anordnat egna seanser på hemmaplan i Jönköping under sommaren vilket varit roligt nu när vi åter igen får träffas fysiskt.

Vill ni veta mer om oss så gå in på vår hemsida  www.zolrosen.se.

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page